اختصاص رتبه دوم تولید گوشت سفید در چهارمحال و بختیاری به شهرستان بروجن

مدیر جهادکشاورزی بروجن گفت: این شهرستان در سال ۱۴۰۲، رتبه دوم تولید گوشت سفید در چهارمحال و بختیاری را از آن خود کرد.

حسن رحمانی اظهار داشت: شهرستان بروجن دارای ۲۴ واحد فعال پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت اسمی ۷۲۵ هزار و ۵۰۰ قطعه جوجه در هر دوره است.

وی افزود: این شهرستان با تولید چهار هزار و ۵۲۲ تن گوشت سفید در سال ۱۴۰۲ مقام دوم بین شهرستان‌های استان را کسب کرد.


بیشتر بخوانید


رحمانی اضافه کرد: در همین راستا میزان جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ در شهرستان بروجن حدود ۲۸ درصد افزایش داشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار